Írások animációs filmekről, hosszra, formára és nemzetiségre való tekintet nélkül

Dot & Line

Dot & Line

Nevezz a miskolci CineFest Dargay Attila-díjára

2021. június 21. - dotandline

A Dargay Attila-díjat a magyar animáció ifjú tehetségének ítéli oda a CineFest – Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál 2017 óta. A CineFest idén is meghirdeti pályázatát, melyre 30 évnél fiatalabb magyar nemzetiségű animációs filmesek jelentkezését várják. A díjat nem konkrét film, hanem a legígéretesebbnek tartott fiatal rendező kapja.

Jelentkezni szakmai önéletrajzzal, a kitöltött és aláírt jelentkezési adatlappal és elkészült filmmel/filmekkel lehet az  office@cinefest.hu email címen. A filme(ke)t a szervezők vimeo linken, angol felirattal kérik. A jelentkezési lap innen tölthető le, további információk a fesztiválról itt.

Nevezési határidő: 2021. július 15.

dargay_attila.jpg

Dargay Attila

A fesztivál az öt legjobb nevező listáját szeptember elején hozza nyilvánosságra, a nyertest pedig a CineFest záróünnepségén, a szeptember 18-án tartott díjátadón hirdetik ki.

A Dargay Attila-díjat 2017-ben Jurik Kristóf (Kuflik-széria), 2018-ban Bucsi Réka (LOVE, Solar Walk), 2019-ben pedig Hegyi Olivér (Take Me Please) nyerte, mellyel a Dargay Attila szellemében alkotó, ígéretes, még pályakezdő tehetségeket jutalmazzák.

Forrás: CineFest

süti beállítások módosítása