Írások animációs filmekről, hosszra, formára és nemzetiségre való tekintet nélkül

Dot & Line

Dot & Line

Ösztöndíjpályázatot hirdet a Corvin Rajziskola

2022. augusztus 22. - dotandline

A Corvin Rajziskola pár év kihagyás után újra ösztöndíjpályázatot hirdet a kreatív szakmákban vagy művészeti pályán továbbtanulni vágyó, elsősorban rászoruló fiatalok számára.

Minden vágyad, hogy designer vagy képzőművész legyél? Szeretnél sikeresen felvételizni, de nem engedheted meg magadnak, hogy professzionális szakmai segítséggel készülj? Eddig csak álmodoztál, hogy bekerülhetsz valamelyik jól menő művészeti vagy design egyetemre, mint a MOME, a METU vagy a Képző? corvin_rajziskola_01.jpg

A Corvin Rajziskola lassan 30 éve segíti a kreatív szakmákba készülő fiatalokat, az akkreditált képzéseik létrehozásával pedig már a felnőtteket is. Küldetésüknek érzik, hogy megfelelő rajzi és szakirányú alapokat biztosítsanak, amelyekkel sikerrel zárhatják a diákok a felvételiket vagy akár el is indulhatnak az adott pályán. Számos hazai designer, képzőművész náluk koptatta először a rajzbakot.

A most meghirdetett ösztöndíjpályázat első 3 helyezettje négyhavi rajzbérletet nyer: az első helyezett heti 3x, a második 2x, a harmadik pedig 1x fogja tudni látogatni a rajzórákat a 4 hónap alatt. A díjazottakat egy 3 tagú szakmai zsűri fogja kiválasztani.

A pályázatra szeptember 1. éjfélig lehet regisztrálni ezen a google formon. További információk a Corvin honlapján olvashatók. Az animációs képzésről itt lehet tájékozódni.

 

süti beállítások módosítása