Írások animációs filmekről, hosszra, formára és nemzetiségre való tekintet nélkül

Dot & Line

Dot & Line

Ösztöndíjpályázatot hirdet a Corvin Rajziskola

2024. augusztus 28. - dotandline

Te is szeretnél hatékonyan, motiváló környezetben fejlődni? Célod, hogy professzionálisan foglalkozz designnal vagy képzőművészettel? Akkor itt a lehetőség! Ösztöndíjpályázatot hirdet a 30 éves Corvin Rajziskola.

A Corvin Rajziskola csapatának fontos, hogy olyan fiatal tehetségeknek nyújtson lehetőséget a rajzi készségeik fejlesztésére, akiknek családi- és/vagy anyagi helyzete nem teszi azt lehetővé. Ahogy az eddigi, úgy az idei, 30. évükben is Rajz Ösztöndíj Pályázatot hirdetnek.

A Corvin Rajziskola 30 éve kínál magas színvonalú képzéseket a design és a képzőművészet területén. Oktatóik elismert művészek és tapasztalt pedagógusok, akik mindent megtesznek azért, hogy diákjaik kibontakoztathassák tehetségüket és elérhessék művészeti céljaikat, akár művészeti egyetem, akár önfejlesztés céljából.

A Corvin Rajziskola küldetése, hogy professzionális rajzi és festészeti alapokkal indítsa útjukra a design vagy képzőművészet irányába igyekvő fiatalokat. Több ezer designer és képzőművész kezdte itt a pályáját, akik hatalmas sikereket is értek el.  

corvin_rajziskola_osztondij_2024.jpg

HOGYAN PÁLYÁZZ?

  1. Részvétel: A pályázat nyitva áll minden 17 év feletti alkotó számára
  2. Pályázati anyag: Küldj be egy portfóliót, amely tartalmazza az 5 db látvány után készült rajzot és 5 db kreatív munkát (festmény, terv, makett fotó, stb) és egy portréfotót rólad.
  3. Beküldés: Töltsd ki a jelentkezési lapot és töltsd fel munkáidat!

A pályázati anyagok beküldésének határideje: 2024. szeptember 10.

A személyes interjúk várható időpontja szeptember 28. Erre az alkalomra el kell vinni a mappákat is. A pályázatokat designerekből és képzőművészekből álló zsűri fogja elbírálni

ZSŰRI

  • Börcsök Anna DLA Tárgyalkotó, a Budapest Design Week egyik alkotója és főszervezője, a METU oktatója
  • Temesi Apol DLA Textilművész, a Soundwool megalkotója, a MOME oktatója
  • Bogyó Péter animációs rendező, a Pattern című rövid animációs film alkotója

MIT NYERHETSZ

  • 1. helyezett: 3 alkalmas 2 havi rajzbérlet 144 ezer forint értékben
  • 2. helyezett: 2 alkalmas 2 havi rajzbérlet 100 ezer forint értékben
  • 3. helyezett: 1 alkalmas 2 havi rajzbérlet 58 ezer forint értékben.

MIÉRT ÉRDEMES RÉSZT VENNI?

Ez egy kivételes lehetőség, hogy professzionális oktatók segítségével fejleszd rajztudásodat, új technikákat sajátíts el, és része lehetsz egy kreatív közösségnek. Ne hagyd ki ezt az esélyt, hogy megmutasd tehetségedet és tovább fejlődj a művészet világában!

Forrás: Corvin Rajziskola

süti beállítások módosítása