Írások animációs filmekről, hosszra, formára és nemzetiségre való tekintet nélkül

Dot & Line

Dot & Line

Kecskeméti diák vagy? Készíts kisfilmet a kecskeméti Városházáról!

2023. március 16. - dotandline

A Kecskemétfilm Kft. pályázatot hirdet animációs kisfilm készítésére a felújított kecskeméti városházáról.

Kecskeméti iskolák diákjai (általános és középiskolások, a Neumann János Egyetem hallgatói), valamint állandó kecskeméti lakhellyel rendelkező, az ország más középiskoláiban és egyetemein tanuló diákok jelentkezhetnek a Kecskemétfilm kisfilmes pályázatára.

A kisfilm középpontjában a Lechner Ödön által tervezett kecskeméti szecessziós városháza építészeti, esztétikai, történeti megjelenítése áll. Technikai szempontból bármit alkalmazhatnak a fiatalok, viszont a kisfilm minimum 50%-ának animációnak kell lennie. A film hossza maximum 1 perc lehet.

kecskemet_varoshaza_3.jpg

A filmeket 2023. május 15. éjfélig kell eljuttatni a Kecskemétfilm Kft. székhelyére (6000 Kecskemét, Liszt Ferenc u. 21.) mp4 vagy mov. formátumban digitális hordozón, vagy e-mailben a kaff@kecskemetfilm.hu címre, elnevezésében egyedi azonosítóval (a pályázó nevével) ellátva. A filmek mellékleteként csatolni kell a pályázó nevét, életkorát, iskolája és a felkészítő mentor tanár nevét. 

A beérkező pályamunkákat a Kecskeméti Animációs Filmfesztivál szervező bizottsága bírálja el. Az első helyezett 150 ezer, a második helyezett 100 ezer, a harmadik helyezett 50 ezer forint pénzjutalmat nyer. A díjakat a 16. Kecskeméti Animációs Filmfesztivál díjkiosztóján, 2023. június 24-én adják át.

Forrás: KAFF

süti beállítások módosítása