Írások animációs filmekről, hosszra, formára és nemzetiségre való tekintet nélkül

Dot & Line

Dot & Line

Művészeti előkészítő indul a BABtérben

2022. január 12. - dotandline

Január 15-én művészeti előkészítő indul a budaörsi BABtérben középiskolás és fiatal felnőtt korosztálynak, hogy megismerhessék azokat az animációfilmes és kreatív grafikai elméleteket és gyakorlatokat, amelyek későbbi pályájuk során alkalmazni tudnak.

Az előkészítős foglalkozások 5 alkalmas alapozó képzési csomagot jelentenek, amelyet tavasszal újabb öt alkalom meghirdetésével folytatnak a szervezők.

Az előkészítő képzést elsősorban azoknak ajánlják, akik szeretnének bekerülni animációs vagy más művészeti egyetemre és oktatási intézménybe. A tanfolyam alapos felkészítést nyújt a későbbi sikeres felvételi vizsga megugrásához, illetve irányt mutathat abban, hogy eldönthesse a jelentkező, hogy a vizuális kultúra melyik területe illik hozzá a legjobban, ezen kívül a portfólióját is elkészítheti.

babter_elokeszito_2.jpg

A BABtér képzésén résztvevők közül többen a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, a Budapesti Metropolitan Egyetem, az lllyés Művészeti Szakképző Akadémia, a Színház- és Filmművészeti Egyetem, a Magyar Képzőművészeti Egyetem művészeti szakain vagy külföldi egyetemeken tanultak tovább.

A képzésen résztvevők megismerkedhetnek a képgrafika, tervezőgrafika és az animáció alapjaival. A művészeti előképzőn nagy hangsúlyt fektetnek a gyakorlati készségek elsajátítására és a személyre szabott, változatos foglalkozásokra, így mindenki a saját érdeklődése, tudása és tempója mentén fejlődhet az oktatók támogatásával.

Az öt alkalom témaköre:

  • Forgatókönyv és storyboard
  • Animációs háttértervezés, layout készítés
  • Homokanimáció
  • Non-figuratív animáció
  • Gyerekkönyves illusztráció tervezése hagyományos és digitális eljárások figyelembevételével

Időpontok: szombatonként 13.30 és 17.30 óra között (alkalmanként 4 óra)

Alkalmak: 2022. január  15., 22.,29., február 5., 12.

Helyszín: BABtér (2040 Budaörs, Templom tér 12)

Létszám: maximum 15 fő

Ajánlott korosztály: 14-25 éves kor

Ár: 50 000 Ft

További információ, jelentkezés, előlegbefizetés a BABtér oldalán, illetve a +20 299 32 39-as telefonszámon vagy a nora@babter.hu és hello@babter.hu email címeken.

süti beállítások módosítása