Írások animációs filmekről, hosszra, formára és nemzetiségre való tekintet nélkül

Dot & Line

Dot & Line

Érdekel hogyan működik egy animációs stúdió?

2017. október 06. - dotandline

Október 6. és 15. között tart a Design Hét Budapest, mely egy több, mint százhúsz eseményt magában foglaló eseménysorozat, amely a társadalmi hasznosságon túl a design gazdasági jelentőségére is kiemelt hangsúlyt helyez. A programsorozatban egyaránt megtalálhatók a nagyközönség számára szervezett események (kiállításmegnyitók, gyermekprogramok, tematikus túrák, műhelylátogatások), szakmabelieket érintő rendezvények (kerekasztal-beszélgetések, szakmai előadások, konferenciák), illetve olyan elemek, melyek kifejezetten a gazdasági döntéshozókat segítik munkájukban (befektetői találkozók, előadások, workshopok).

designweekbudapest2017.png

A Design Hét keretében egy animációs stúdió működését is meg lehet ismerni. A Motionblur Animation Studios egy független animációs stúdió Budapesten, melyet 2014-ben alapítottak Dublinban, a fő területük pedig 2D és 3D animációs tartalmak gyártása különböző műsorok és reklámprojektek számára. Az október 9. és 11. között tartott nyílt napon többek közt kiderül az is, hogy milyen ma a szakma körforgása, hogyan épül fel egy projekt, és meddig tart, amíg elkészül. Az érdeklődők a stúdiólátogatás során a legújabb nemzetközi módszereket és a stúdió tapasztalatait is megismerhetik.

A stúdió alkalmanként 7 főt vár, a jelentkezés regisztrációhoz kötött, melyet az alábbi emailcímen lehet: account@motionblurstudios.hu

Helyszín: Motionblur Studios (1064 Budapest, Podmaniczky u. 73., 1/5., kapucsengő: 15)

Időpontok: október 9., 10. és 11., 11.00 órai kezdés

via Budapest Design Week

süti beállítások módosítása