Írások animációs filmekről, hosszra, formára és nemzetiségre való tekintet nélkül

Dot & Line

Dot & Line

Krea(k)tív ifjúság // Pályázat fiataloknak

2016. január 14. - dotandline

kreaktiv_ifjusag.jpg

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Nemzeti Tehetség Program támogatásával a "Legjobb vagyok" Tehetségmentoráló Közhasznú Nonprofit Kft. Krea(k)tív ifjúság (NTP-FTH-15-0007) címmel országos pályázatot hirdet olyan fiataloknak, akik az online média területein (audiovizuális, kreatív írás és digitális képalkotás) mutathatják meg tehetségüket.

A TÉMA

"Krea(k)tív ifjúság" 
Fiatalok 1000 arca
(Mit ér a tehetségem? Problémák és lehetőségek a tanulás, karrier, életpálya, siker területén)

PÁLYÁZATI KORHATÁR

18-24 év

NEVEZÉSI HATÁRIDŐ

2016. január 1. – 2016. február 29. (20:00)

NEVEZÉSI KATEGÓRIÁK

A következő kategóriákban várjuk a pályamunkák beérkezését:

  1. Írás (interjúk, cikkek, esszék, versek)
  2. Audiovizuális média (hangulatvideók, rajz alapú mozgófilmek, animációk, fotók, video-audio interjúk, podcastok)
  3. Digitális képalkotás (grafikák, illusztrációk, képmanipulációk, fotómontázsok, logók szerkesztőprogramok használatával)

ELBÍRÁLÁS:

A beérkező pályaművek alapján mindhárom kategóriában 5-5-5 fő kerül kiválasztásra. Ebből 1-1-1 főt a "Legjobb vagyok" Tehetségmentoráló Közhasznú Nonprofit Kft. tagjai választanak, 2-2-2 főt a média különböző területeiről meghívott szakmai zsűri, illetve 2-2-2 ember kiválasztására a pályázat Facebook oldalán kerül sor, a legtöbbet like-oltak közül.

DÍJAK:

A verseny 15 kiválasztottjának 5 alkalommal témalaborok (kreatív írás, vizuális kommunikáció, filmelmélet, kortárs médiaművészet, reklám-marketing) szerinti kreatív workshopokat, 5 alkalommal tehetségfejlesztő csoportos mentoringot, továbbá egy 3 napos bentlakásos gazdagító programot biztosítunk. A projekt időszaka alatt 3 témában végzünk fejlesztést: önismeret, szakmai ismeretek és projektmenedzsment. Az elméleti ismereteket gyakorlati alkalmazással azonnal projektfeladatba építjük, ötvözve az informális tanulást a nem-formálissal. A program végén a 15 fő közül 3-nak lehetősége nyílik júliusban egy hetes tréning kurzuson részt venni Barcelonában, ami a fiatalok vállalkozói készségeinek javítására, start-up-ok elősegítésére irányul. Ezen kívül 3 fiatal hónapokon át tartó munkáját egy-egy tablet-tel jutalmazzuk.

EREDMÉNYHIRDETÉS:

2016. március 11.

 

További információ, illetve a regisztráció menete a pályázat oldalán olvasható.

A Krea(k)tív ifjúság pályázatát nyomon követhetitek a Facebookon is, továbbá egy like szavazattattal és megosztással segíthetitek a pályázókat, hogy bejussanak a döntőbe.

 

Forrás: legjobbvagyok.hu

süti beállítások módosítása