Írások animációs filmekről, hosszra, formára és nemzetiségre való tekintet nélkül

Dot & Line

Dot & Line

Diák vagy? Vegyél részt az annecy-i animációs fesztiválon!

2021. május 17. - dotandline

A Dot & Line a Francia Intézettel közösen pályázatot hirdet magyarországi animációs vagy média design képzésben résztvevő hallgatók számára, melynek keretében két diák vehet részt az idei Annecy-i Nemzetközi Animációs Filmfesztivál online kiadásán, melyet június 14. és 19. között rendeznek meg.

Ha érdekel Európa legnagyobb animációs fesztiválja, kíváncsi vagy a legújabb animációs filmekre, szívesen hallgatod az animációs szakma legnagyobbjait, vagy megőrülsz a gyártás alatt álló projektek titkaitól, ez a felhívás neked való. 

annecy_4.jpg

A jelentkezéshez ezeket csatold:

  • írd le miért érdekel az animáció, és hogy miért szeretnél részt venni a fesztiválon
  • küldj egy referencia írást, melyből látjuk hogyan írsz (lehet már megjelent cikk is)
  • írd meg, hogy melyik suliba és milyen szakra jársz

A referencia írást azért kérjük, mert a pályázat része, hogy a két nyertes diák egy-egy beszámolót ír a fesztiválról. Vagy két rövidet (kb. 2-3000 karakter), vagy egy hosszabbat (kb. 5-6000 karakter) a látott filmekről, a mesterkurzusokról vagy akár a többi szakmai előadásról, ezt a diákokra bízzuk.

A pályázatra bármelyik magyarországi intézmény animációs vagy média design szakos diákja jelentkezhet.

MEGHOSSZABBÍTOTT jelentkezési határidő: 2021. június 7. éjfél

A pályázatokat a dotandlineblog@gmail.com email címre várjuk, a tárgyba írjátok be, hogy Annecy. Ha kérdésetek van, szintén ide írhattok.

A pályázat a Francia Intézet támogatásával valósul meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://dotandline.blog.hu/api/trackback/id/tr2516563300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása