Írások animációs filmekről, hosszra, formára és nemzetiségre való tekintet nélkül

Dot & Line

Dot & Line

Forgatókönyvíró- és filmtervfejlesztő pályázatot hirdet a Médiatanács

2018. január 24. - dotandline

Megnyílt a nevezés az idei Egri Lajos forgatókönyvíró- és filmtervfejlesztő pályázatra.

Az NMHH Médiatanácsa a Magyar Média Mecenatúra Program keretében pályázati eljárást hirdet televíziófilm forgatókönyvírás, televíziófilmterv-fejlesztés, valamint animációs film forgatókönyvírás vissza nem térítendő támogatására 10 millió forint keretösszegben.

Az Egri Lajos forgatókönyvíró- és filmtervfejlesztő pályázatra február 22-ig lehet jelentkezni, kizárólag elektronikus úton. A támogatást a Médiatanács a pályázatban rögzített tervezett összköltség arányában ítéli meg úgy, hogy az ne haladja meg a tervezett összköltség 80%-át (támogatott ráfordítási arány), továbbá forgatókönyvírásra legfeljebb 1 millió forintot, filmtervfejlesztésre maximum 2,5 millió forintot lehet elnyerni. Egy pályázó az eljárásban legfeljebb egy forgatókönyvírásra vonatkozó, vagy egy filmtervfejlesztésre vonatkozó pályázatot nyújthat be.

További információk, valamint a pályázathoz szükséges dokumentumok a Mecenatúra oldalán találhatók. A pályázattal kapcsolatos kérdéseket a kerdesek@mecenatura.mtva.hu címre lehet küldeni.

süti beállítások módosítása