Írások animációs filmekről, hosszra, formára és nemzetiségre való tekintet nélkül

Dot & Line

Dot & Line

Te is szereted nyomogatni a nyers tésztát?

2017. augusztus 21. - Herczeg Zsófi

Az erotikus animációk mindig nagyon pörögnek, az animációs formában pedig az a legszebb, hogy a fantáziának semmi sem szab határt és az alkotók úgy valósítják meg az elképzeléseiket, ahogy csak akarják. És itt nyernek sokat a kortárs erotikus animációk, melyek nemcsak a szexuális áthallásoktól túlfűtöttek, de egyre többször mérhetetlen cukiság is burjánzik bennük (lásd: Le Clitoris, Pussy), amivel az akár kellemetlennek tűnő témákat is nagyon szórakoztatóan és befogadhatóan dolgozzák fel. 

Veronica L. Montano, Manuela Leuenberger és Lukas Suter, a svájci Lucerne University of Applied Sciences and Arts hallgatóinak 2015-ös vizsgafilmje az Ivan's Need is épp ilyen kis gyöngyszem, melyet itthon a Primanimán lehetett látni.

ivans_need01.png

Az Ivan's Need is a cukin buja erotikus animációk sorát gyarapítja, melynek főhőse egy pékségben dolgozik és imádja a puha, gyúrni való dolgokat, amikről szívesen is fantáziálgat. Ez egészen addig megy, amíg az egyik megrendelőjükről ki nem derül, hogy egy óriásmellű nő, aki úgy használja bájait, mint Rapunzel a haját (és akkor már nem vagyunk messze a Tóth Luca Superbiájában élő nőstények életmódjától sem). Miután Ivan felismeri a női test szépségeit, kit érdekelnek már a dögönyözni való nyers tészták, amikből sütés után úgyis kellemetlen érintésű, kemény és szögletes kenyerek lesznek, ha sokkal nagyobb, puhább és csábítóbb testrészeken is hintázhat az ember fantáziája. Csupa kaland várja Ivant a női test felfedezésének útján, amit gyermeki kíváncsisággal és mohósággal tesz magáévá, ezt pedig az egyszerű, színes formák is erősítik.

ivans_need02.png

Az alig hatperces film nemcsak a férfi női testtel való ismerkedését és annak buja felfedezését mutatja be, hanem a nők saját testükkel való viszonyát is. Szerencsére egyre kevésbé láthatók címlapokon szereplő nőideálok az animációkban (legalábbis a szerzői függetlenfilmekben biztosan), és az Ivan's Need is egy átlagos testalkatú nőt szerepeltet, aki nagyon is tisztában van az adottságaival és a testi igényeivel, amiket nem fél kimutatni - és élvezni. Ahogy az alkotók mondták, "engednünk kell magunkat álmodozni, naivnak és gyermetegnek lenni. Fontos megtartani a szexualitás iránti ártatlan kíváncsiságot. És persze szerelmesnek lenni se felejtsünk el."

ivans_need03.png

A filmből ugyan nem derül ki, de olyan kis csavarokat is tartogattak az alkotók, mint hogy Ivan neve a vagina szóból ered, a nőt pedig Alva-nak hívják, ami pedig a vulvára, vagyis szintén a női nemi szervre utal. Így az Ivan's Need tényleg egy hatpercnyi kis buja gyönyör, amiben nagyon bájos és humoros módon adja át magát mindkét szereplő a vágynak és a testi örömnek.

 

süti beállítások módosítása